top of page
IMG-20210910-WA0022.jpg

Hääsoitto 200€

Hautajaiset 250€

Hääsoitto  200€

Hautajaiset  250€

Kirkolliset toimitukset

Hääsoittojen tarjoaminen oli muusikkouteni alku. Aloitin hääsoitot jo nuorena poikana ja teen niitä nykyään kuukausittain. Hääsoittajana olen profiloitunut monipuoliseksi soittajaksi, myös lyhyellä varotusajalla. Pystyn toteuttamaan musiikkia, johon hyvin monet kirkon kanttorit eivät kykene tai halua ottaa tehtävää vastaan. Soitan pyynnöstä myös hautaustoimituksia. 

Esiintyminen urkujen ääressä on minulle intohimo. Opiskelut Sibelius-Akatemiassa ovat valmentaneet minua kohti solistista urkuria. Haluan olla muusikko, joka tarjoaa monipuolista ja laadukasta soittoa. Yleisöltä saama palaute on aina ollut positiivista. Se on perimmäinen tarkoituksenikin; kuulijoiden elämys on muusikkoudessa kaiken ytimessä. Siksi teen työni aina sydämellä. 

Urkukonsertit

Urkukonsertti

alk. 250€

Konsertin hinta riippuu kokonaisuuden suuruusluokasta.

Kuorojen, yhtyeiden ja muiden muusikoiden kanssa yhteistyö on minun kanssa toimivaa. Kykenen säestämään uruilla, pianolla tai cembalolla. Cembalo-opinnoissani olen suorittanut Sibelius-Akatemiassa continuotutkinnon C-tasolla. Yhteistyötä olen tehnyt muun muassa Lumme Brass -vaskiyhtyeen, sellisti Heikki Takkulan sekä useiden laulajien, kuorojen ja kokoonpanojen kanssa. 

Säestykset

Konserttisäestys

alk. 200€

Säestyksen hinta riippuu kokonaisuuden suuruusluokasta.

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Jos konserttipaikka tai vihkimistilaisuus on Uudenmaan ulkopuolella, hintaan lisätään matkakulut sekä mahdolliset majoituskustannukset.

Kolme syytä, miksi valita minut soittamaan häihinne?

 

1. Saatte laadukkaamman ja monipuolisemman soittajan kuin monet kirkon omat kanttorit. Minulle vihkitilaisuudet ovat ainutlaatuisia ja tarjoan siksi kaikille parastani. Tyytymättömiä asiakkaita ei ole

2. Saatte varman ja luotettavan soittajan, joka osaa asiansa erinomaisesti. Ammattitaidosta en tingi!

3. Saatte kauniin muiston itsellenne ja häävieraille. Vihkimisessä musiikki on tärkeässä osassa, joten siihen kannattaa panostaa.

Ota yhteyttä

  • Facebook
  • YouTube

Contact

Kiitos yhteydenotostasi! Palaan pian asiaan.

+358 45 6399036

Kaarlo Sarkian katu 1 C 87
02600 Espoo

bottom of page